Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil?

Od: krtecek odpovědí: 5 změna:
Jaký mobil nothing phone 2 nebo Asus rog 6

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

1x

Osobně jsem fanda Nothingu. Mám jedničku asi 3/4 roku a jediné, co bych vytknul, je slabší jas displaye a průměrná výdrž baterie. Oboje je u dvojky podstatně lepší, tedy kdybych teď vybíral telefon, byl by to NP2.

hodnocení

0x
Co třeba napsat používané aplikace, požadavky na foťák, paměť?

krtecek
hodnocení

Foťák neřeším minimálne 12 Gb ram 256 Gb paměti normální aplikace a občas nějaký hry. Přemýšlel jsem že bych buď rog phone 6 nebo nothing phone 2 s nothing ear 2 sluchátky .

krtecek
hodnocení

Osobně líbí se mi design a i to jejich prostředí koukal jsem na recenze a vypadá moc pěkně jen někdo zas říká že už se třeba vyplatí připlatit za Samsung s23 takže nevím ale asi půjdu do nothingu i se sluchátky
vernon
Eskový Samsungy by byly zajímavý tak do 18 tisíc.
Ale za tu děsivou cenu za kterou se prodávají, při stejné životnosti jako má každý neznačkový telefon, ani omylem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]