Nepíšeš co vše si zkoušel aby si ho zprovoznil a jak se to stalo, že přestal fungovat. Nech telefon nabít přes počítač/noťas a zkus ho poté zapnout. Pokud nepůjde nabít baterie, může být špatná nabíječka, baterie či v telefonu elektronika nabíjení nebo konektor nabíjení.
mirekvarecha
Fungoval normálně telefon Nokia 500 jsem si posuchla písničky a pak jsem ho dal nabít baterii a pak mi nešel ani zapnout telefon Nokia 500 já to má právě na písničky a nahrání
olinl
Podívej se na konektory jak na kabelu nabíječky tak na připojovací USB v telefonu silnější svítilnou, jestli tam není nános špíny, ten případně vyčistit "tvrdším" štětečkem, aby se kontakty dotýkaly o sebe a baterka se nabíjela. Může být i pod vypínacím/zapínacím tlačítkem na boku nějaká nečistota či může být ten vypínač poškozený(prohnutý). Baterie se dá vyjmout a koupit případně nová. Baterii si zkoušel vyjmout, znovu po minutě nandat a vyzkoušel mobil zapnout?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.