Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompresor z chladnicky

Od: belus odpovědí: 19 změna:

Zdravim kutilov. Z chladnicky som vybral kompresor a pouzivam ho na bezne nafukovanie ,lopty bike... A teraz moj problem : cca po 1 minute mi vypne - zastane.Necham cca 1-2 min.odpojene od siete a znova funguje.A tak dookola. Cim to moze byt,ze neide nepretrzite.Mam aj jeden mensi a ten ide bez problemov. Skusal som aj doplnit olej,ze vraj to zadrhne na sucho a preto vypina mozno nejaka tepelna poistka? Skuste poradit.Diky.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

na doplnění oleje je asi už pozdě..tady to máš krásně rozkresleno: rcmodely1.estranky.cz/...

ondra1
hodnocení

1x
Z jaké ledničky je kompresor?
sasa*

Ano u rozběhového relé je nadproudová ochrana. Změř odebíraný proud!

belus
hodnocení

Lutujem,ale typ lednicky neviem.Je to zo zberneho dvora a len som to vystrihol.Nemam ani stitok ani nic okolo,nejake svorkovnice a pod..A otvorit sa to neda,ci by bol vo vnutri nejaky nakres...Ja to iba pripojim na 230 a ide chvilku. Ked zmeram ten prud ,co s tym? ake hodnoty by mali byt?

sasa*

Nadproudové relé bývá nastaveno kol 2-3A.To bere pouze při rozběhu, pak poklesne. Ale koukám při tvých znalostech bych se to nepokoušel spravovat, než tě to utluče!

hodnocení

0x

hřeje se?

doplněno 05.08.23 19:55:

afoť pár fotek toho kompresoru včetně svorkovnice

belus
hodnocení

Neregistroval som.

tadeas*

Překlemovat ve svorkovnici.

belus
hodnocení

Momentalne nemam moznost zrobit fotky. Fotka v tomto pripade asi nepomoze.Este poprosim vysvetlit,co to je preklemovat svorkovnicu.

jak to, že nemáš možnost zrobit fotky? Jestli chceš dobrou radu, tak koukej spolupracovat. Tady ti radí rádcové ve svém volném čase a to zadarmo, tak si z nich nedělej srandu...

u tebe asi nepomoze nic

belus
hodnocení

pre BOBANa ,predstav si,ze to mam na chalupe a ja teraz nie som tam.Mozno ti to dojde,ze nie vzdy sa da zrobit foto ked nie si tam.Alebo ja to nedokazem.Porad. Este k tebe - ja nenutim nikoho a z nikoho nerobim srandu.

pre GUMIDEKa predstav si ,ze mi pomohli uz dobre rady a nie iba duchaplne poznamky od podobnych ako ty.Nic v zlom,nehnevam sa,len mi je trapne,ze sa tak strapnujes.

Já si predstavuju jen tebe co by b*ba, který neví, jak funguje kompresor chladničky. :)

belus
hodnocení

Diky za postreh.Uz viem kde je sever.Ale keby som vedel vsetko ako ty,tak sa nepytam.A mozno viem nieco take, o ktorych nemas ani tusenie,ze nieco take existuje a ked narazis na nieco ,tak sa opytas.

Nebo umíš jako já používat internet a vygooglíš si to jako zdejší rádci, co ti to sem přeposlali. A fotit? To umí na mobil dnešní děti předškolního věku.

Pěknou neděli ;)

111®
hodnocení

0x
Proklemovat znamená propojit nějaké volné svorky. Na obrazku z odkazu je to ta horní propojka.
belus
hodnocení

Dakujem za radu,skusim.Ale logicky mi to nejak nedochadza,kedze sa to rozbehne bez problemov a potom to vypne.Ked to bolo v chladnicke islo to.Svorky ostali zapojene ako to bolo.

111®

Když to fungovalo tak tam ta propojka bude, ona je tam místo termostatu..

tadeas*

Je to jako BIMETAL-(tepelná pojistka )chvilku jde -až se ohřeje tak vypne.Po schladnutí se to opakuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]