Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevidím v tom asi moc rozdíl.
1. alza.cz/...
2. datart.cz/...
3. datart.cz/...
4. datart.cz/...
Původně jsem chtěl tuhle, ale tu stejnou akorát s jiným označením mohu mít za 15 000 :O
tsbohemia.cz/...
doplněno 05.08.23 12:58:
Takže jakou vzít? aeg.cz/...
0x
Mám pračku i sušičku, oboje AEG, takový lepší střed a funguje to dokonale. Rozhodně bych nekupoval to nejlevnější. To se nevyplatí.
Já má nejlevnější Whirpool přes 10 let. Tlačítka. Mechanické kolečko. Funguje skvěle. Pere excelentně.
Až odejde (jestli někdy), koupím zase tu nejlevnější vrchem plněnou, která nemá digitální displej.
Například tuhle (cena 6 490 Kč): datart.cz/...
Prostě čím víc vymožeností jako třeba digitální displej a čím víc funkcí, tím pravděpodobněji se pračka rozbije.
Nemelu nesmysly. Často pod pojmem prodloužená záruka schovávají klasickou záruku + pojištění, nikoliv prodlouženou záruku od výrobce jako takovou. Na to jsem upozorňoval. Meleš nesmysly akorát ty. Mimochocem, jestli se výrobci vyplatí prodloužená záruka, o to méně se vyplatí ten stroj pořizovat. Prodloužené záruky jsou potřeba zejména kvůli komplikovaným a drahým pračkám.
Dražší pračky jsou prostě scam. Součástky jsou tam stejné jako u těch nejlevnějších, a navíc digitální fičury, co se porouchají jako první. Proto čím jednodušší provedení a mechanické ovládání, tím menší pravděpodobnost, že se něco rozbije.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.