Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze opravit LG televizi?

Od: janika odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mám LG 55LH6047 5 let,začaly problémy-stále se zeslabující zvuk a titulky,které nelze smazat.Poradíte mi co s tím a je možno ji ještě opravit?děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Proč nepokračujete v původním dotazu
poradte.cz/...

hodnocení

0x

LG CZ plně podporuje Vaše dotazy: zde

Mailem nebo diskuzí (chat): zde - Předem si připravte údaje z přístrojového štítku (typ, výrobní číslo...). Někdy pomůže update firmaware, ale to již popíší.

I pro ostatní kolem jdoucí - napřed ke kováři.

olinl
hodnocení

0x

Nejdříve zkus na deset minut nebo půl hodiny odpojit televizi ze zásuvky 230V, občas se srovná program a telka potom funguje normálně. Pokud to nepřestane, tak televizi dát do továrního nastavení(pokud to jde), jinak servis/opravna. Deska co má na starost zvuk a titulky počítej nová (a pokud půjde sehnat) okolo 3000-5000 Kč.

janika
hodnocení

Děkuji vypnutí nezabralo,tak to vypadá na novou tv-jen mě mrzí,že tento prý kvalitní televizor vydrží tak krátkou dobu...

Vaše věc. Ale já bych updatoval firmware (a zadara).

Už jsem vám to psal v minulém dotazu.
Co takhle zkusit TV do továrního nastavení
janika
hodnocení

Díky a omlouvám se...nevyznám se...stačilo v tv nastavit zvuk a titulky -vše je ok...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]