Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám kardinální problém s pračkou. Pračka napouští velice nízkým tlakem při běžném pracím cyklu. V průběhu to hodí chybu E10. Záhadou je, že pokud dám program máchání, tak to napuští úplně v pohodě pod standardním tlakem. Kde může být problém? Elektrolux EWT 106411 W a hadice překontrolována. Díky
Hadice před pračkou je pouze jedna, tak ta to dělat nemůže.
Musíš hledat místo, kde se přívod vody dělí a tam asi bude problém. Odhaduju, že na vstupu vody do pračky jsou dva ventily a jeden z nich je zanesený / poškozený / zasekává se.
Tak hoši opraveno. Celý jsem to rozebral až k tomu dvoucestnýmu ventilu, ten vydělal. Mimochodem zbrzdily mě ty jednorázové hadicové svorky. Musel jsem si zajet koupit sikovky a nové svorky, protože otec je přede mnou raději schoval a odjel do pryč.. Celej ventil jsem prolíval kyselinou a vyklepal kameň. Pak to zase složil. Přestal fungovat panel, tak zase rozložil a polil kontaktolem. Zázrakem deska začala fungovat. Tlak ale pořád stejný. No a pak po několikatém složení a rozložení jsem zjistil, že byla zarostená jedna ze dvou trysek pod násypkou na prášek )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.