Náhodou si jdu okolo garáže a zapnu TUYA aplikaci (čínský cloud) a najde mi tuhle baterku a zaktualizuje firmware v baterce… Je to normalni? ) ani jsem nevěděl, že se tam dá nastavit spousta věcí v tom akumulátoru. A navíc že to že obecnou a cizí aplikací tuya… asi teda park site používá nějaký obecný čínský železo? Ale co chci vědět, že na tom akumulátoru nějak ten Blutu vypnout, aby to furt nevybíjel baterku, když to třičtvrtě roku nepoužívám.
Ano, je to normální. Všechna zařízení standardu Tuya lze připojit nejen k aplikaci Tuya, ale i kdalším aplikacím, např. Gosund, Lidl Home a další. Akumulátor lze ovládat aplikací Lidl Home. V návodu k akumulátoru je popis, jak bluetooth vypnout. Stisknout tlačítko na baterce po dobu asi 10 vteřin, dokud nezhasne žlutá LED.
gill
Uz rozumim, lidl pouziva reseni od TUYA. To jsem nevedel a prislo mi to divny A ktera apka je nejlepsi? tuya.com/... BTW DIKY ZA TEN TIP JAK TO VYPNOUT. Ale stejne to asi neco zere, ten mikrocip nebo ne?
Já používám aplikace výrobců - u Parkside aplikaci Lidl Home, u zásuvek Gosund jejich aplikaci. Nevím, kolik bluetooth žere, ale proti vrtačce to bude naprosto zanedbatelné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.