Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lumea IPL Philips

Od: elisa24® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, na Lumea IPL Philips blikají všechny kontrolky, jen co se přístroj zapne. Restart, který se má udělat dle návodu, když se tohle stane, nepomáhá. Nemáte někde prosím zkušenosti, co dělat? Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, jen obecně (i když do návodu jsem nahlédl) - zkusit zapnout přístroj chladný a zkusit zmáčknout nějakou funkci i přesto, že LEDky blikají (promackat postupně tlačítka). Pokud při zapnutí LEDky blikají, tak přístroj nejdříve vypnout, vytáhnout adaptér ze zásuvky a počkat (alespoň 3 minuty) a až potom zase adaptér připojit a přístroj zapnout. Není tam nějaké místo, které se má občas vyčistit a není zanesené? A potom je možné, že je to porouchané. Zdravím!
doplněno 01.08.23 10:03: Ten návod jsem jen prošel rychle, tak jsem měl dojem, že je tam více funkcí/dotykových tlačítek (když je tam více LEDek). A na konci návodu je popis této závady a její odstranění. Jestli je přístroj ještě v záruce, tak asi reklamovat - je to dost drahé.
hodnocení

Děkuji, večer zkusím vyleštit sklíčko, třeba je zaprášené. Jinak přístroj byl vychladlý, tlačítko je tam jen jedno, nereaguje, čekala jsem pár minut i pár dní, ...

gg*
hodnocení

2x
Jenom se zeptám. Jak dobře ta Lumea funguje na chloupky? Máte dobrou zkušenost? Manželka o ní uvažuje, tak každá zkušenost dobrá.
hodnocení

Unesená z toho nejsem, ale možná to chce lepší důslednost. Redukce trochu vidět je, ale není to dostatečné. Pořád si říkám, že to chce víc času, pokud se to teď teda neporouchalo.

gg*
Děkuji. A jak dlouho to teď používáte?
hodnocení

Už to bude asi víc než 2 roky, ale měla jsem bohužel třeba i 4 měsíce pauzu. Myslím, že nezabírá přesně ten jejich návod - to jsem po koupení zkoušela (třeba 4 použití v rozestupech 2 nebo 3 týdnů), asi je to třeba častěji. Také záleží na odstínu pokožky, je to hodně individuální.

hodnocení

Přesně 2 roky a 2 měsíce, zrovna je 2 měsíce po záruce.

petrovic

Manzelka jej ma take a max spokojenost. K tvemu problemu me napada, neni uz treba vyblikany? Kazdy ipl ma nejak omezeny pocet zablesku. Ty levne treba 50 tisic, ty drahe 300 tisic zablesku? Treba to ma pocitadlo, nebo je vybojka po smrti.

hodnocení

Četla jsem, že má životnost cca 5 let. Počítadlo tam bohužel není.

petrovic

Ja nemyslim viditelne pocitadlo. Uvnitr elektroniky muze byt nejaky sotisfikovany system, ktery pocita pocet zablesku. To urcite nebude viditelny parametr pro bezneho uzivatele

hodnocení

Čištění pomohlo *ua*, moc děkuji.

ben®
elisa24 - tak to je fajn. To čištění je v návodu vzadu také popsáno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]