Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o radu na mem telefonu Samsung S10E mám slaby dosah wifi. Tam kde všichni maji plno nebo par čarek ja už mám slaby a dost kolisa pokud se vzdalim trochu víc sít ani nenajde na jiných telefonech i mnohem starších je wifi signal hezký i tam kde mě jej vubec nenajde. Co muže dělat? Píšu o stejné síti.
To s tím připojením na wifinu dělalo už od začátku nebo z ničeho nic či postupně? Můžeš zkusit aktualizovat Oper. Systém, vyčistit ho/optimalizovat a restartovat, ale obávám se že je to hardwarem. Za zkoušku ale nic nedáš. Potom je tu možnost vyzkoušet Tovární nastavení(factory reset)-samozřejmě nejdříve zazálohovat data na jiné médium, je možné, že to připojení blokuje nějaká aplikace či program. V servisu ti maximálně mohou vyměnit základní desku telefonu nebo pokud je demontovatelná jen část wifi/bluetooth, tak jen tu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.