Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jakým maximálním proudem se může nabíjet li-ion baterie (pack) o kapacitě 30 Ah a napětí 60 V? Mám k tomu nabíječku 1.7 A, což se mi zdá dost málo.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
helgla
0x
To udava vyrobce... Muze to byt mezi 1C nebo C/4, (nabije se ta hodinu, resp za 4, hrubě řečeno, protože pak to deformuje CV režim- RI přírustek nesmí překročit CV limit kolem 4209mV nebo 4400mV)
Předokládám že tech 1.7A platíbpronkaždý člànek, jinak bys musel uvést napětí/výkon.
To se mi zdá málo, šlo by o C/18 cca.
Předokládám že tech 1.7A platíbpronkaždý člànek, jinak bys musel uvést napětí/výkon.
To se mi zdá málo, šlo by o C/18 cca.
0x
Pokud nedáte označení a výrobce baterie, budou tu jen odhady... vidím to na max 5A nabíječku, ta 1,7A nabíjet taky bude, ale dloooho...něco zde
111®
0x
To vypadá na elektrokoloběžku nebo neco podobného s sirokyma gumama. To bude souviset s dotazem o průřezu kabelu k pohonu v zadnim kpke tam byla baterka 60V a tusim ze i tech 30 Ah
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]