Např. v aplikaci Free musik si vyhledám písničku,kterou chci a při ní jsou 3 tečky,kliknu, je tam stáhnout/downland/ kliknu a uloží se do složky hudba v telefonu.Podobně to funguje i u jiných zdrojů.Jednoduché.
Já si platím Apple Music a když chci hudbu stáhnout, stisknu tlačítko "Stáhnout". A když chci něco, co tam není, tak uloz.to a přes Hudbu na Macu si to přidám do knihovny, nahraje se to na iCloud a mám to tak všude.
To není zcela přesné. YT music streamuje hudbu online. Nicméně je možné si hudbu stáhnout do mobilu pro offline poslech. To už je třeba udělat ručně, samo se to neudělá.
Spotify, mám free verzi, omezená na 6 překliknutí písniček za hodinu, obešel jsem to tak, že jsem si vytvořil svůj playlist a tudíž nemusím nic překlikávat. Je ke stažení na obchodu play, nějaké stahování přes internet bych se bál kvůli virům, toto je bezpečná cesta, jen mi tam občas skočí reklama
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.