Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik písmen může mít 1 mms od o2?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
Nevšimla jsem si, že jsem odepisovala na sms a napsala delší zprávu v domnění, ze píšu na watshap a tak to odešlo jako máš.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
160 znaků včetně mezer, s diakritikou se počítají dva znaky... Takže slovo řeřicha je je 7 znaků plus mezera za slovem, celkem tedy 8
doplněno 29.07.23 18:34: takže třeba dvacet slov je jedna SMS, zjednodušeně řečeno

hodnocení

1x

Když překročíte počet znaků, nic se neděje, jen je to dražší. Odešle se to automaticky jako 2 zprávy.

Omlouvám se, nevšiml jsem si, že jde o MMS. Moje odpověď platí pr SMS, ale asi by to mělo být podobné.

Nevšimla jsem si, že jsem odepisovala na sms a napsala delší zprávu...
Takže klid, v pořádku...
zaseja

Není to v pořádku, celý ten dotaz je zmatený, nedá se na něj odpovídat bez hádání.

hodnocení

0x
MMS může mít standardně 1600 znaků. SMS (bez diakritiky) 160 znaků, s diakritikou 70.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]