Nejste přihlášen/a.
Aby mi v mobilu hrálo rádio,musí se připojit drátová sluchátka,která slouží zároven jako anténa.Ale prý to jde udělat tak,že se připojí drátová sluchátka,pustí se FM rádio a pak se zapnou BT sluchátka.Po jejich připojení prý bude hrát rádio v BT sluchátkách.Zkoušel jste to někdo?Případně mohl by to někdo zkusit a napsat mi,jestli to funguje?
Jde to, dokonce se prodává teleskopická anténa, která se zastrčí místo sluchátek:
Ale tu bych moc nedoporučoval, protože pákou bude příliš zatěžovat zdířku v mobilu. Ten kablík, co vám radí výše, je pro laika asi nejlepší řešení. Ale raději kabel prodlužovací, ze kterého nebudou čouhat kontakty.
Nebo ustřižená a zaizolovaná sluchátka.
Vidím, že odkaz je na 2 m, stačí 1 m, třeba tento:
Ano,v mobilu mám FM rádio.Ale ty dráty od sluchátek,když třeba stříhám stromy,nejsou dobré,vždycky se mi za něco zachytí.A taky ,když se jack nějak otočí,nebo povystrčí,tak rádio přestane hrát a zlobí mně to. Tak přemýšlím o koupi BT sluchátek,ale chtěla bych poslouchat rádio.No nerada bych vyhodila peníze zbytečně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.