Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje tohle bezdrátové nabíjení?

Od: boban® odpovědí: 5 změna:
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Blbě. Nabíjení pomalé a dost silně se to zahřívá.
Jinak netuším, co je student-eshop, ale na Aliexpressu koupíte úplně to samé za 30 Kč.

hodnocení

0x
Zkoušel jsem to před pár lety, kdy byla stanardem baterie 1,4 Ah a proud 0.5 A. A za techto podmínek to v zásadě fungovalo, jen dobíjecí proud klesl na cca 300 mA a bylo to dost citlivé na přesné vycentrování. Já to nevyužil, protože používám flipové pouzdro a přes něj byl výsledek o dost horší.
Ale v dnešní době kapacit baterií kolem 6 A by to muselo mít podporu rychlonabíjení, aby to dalo potřebný výkon. A to tahle hračka asi nemá.

111®
hodnocení

0x
Hlavně to musi umět mobil. Kdyz nema v sobě nabíjecí civku tak to fungovat nebude. Je to spíš na noční provoz, odkozis mobil s jdes spát.
Právě že nemusí, k tomu to je. Přilepíš to na záda mobilu a připojíš do USB. Z drátoveho nabíjení uděláš bezdrátové. Samozřejmě je ještě potřeba mít QI nabíječku.
Teoreticky, protože v praxi to fakt dobře nefunguje. Ale možná existují i kvalitnější varianty.

111®
hodnocení

0x
Jo to je pro mobily co nemají civku uvnitř
Tak to mi uniklo. Dik ze jsi mne opravil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]