Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rada/ retro herní konzole

Od: flakatos odpovědí: 3 změna:
Má cenu koupit tyto herní konzole? Kvalita provedení atd.. díky za odpověď.
nakupy365.cz/...
alers.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ne

Může to být nostalgie jak pra*e, zvlášť pokud jste dříve narozený, ale realita je taková, že takové hry už dnes nikdo hrát nechce. A určitě ne děti, spolužákům by byli pro smích.

flakatos
hodnocení

Koupě by byla z nostalgie. Mě šlo o to zda to vydrží jako po stránce funkčnosti.

olinl
hodnocení

0x
Z nostalgie jsem koupil tu z nákupy365.cz a hry se opakují, krom jiného se hra kterou právě hraješ nedá uložit. Takové klasické Nintendo+opakující se hry. Nejsou tam uloženy všechny hry co jsem v mládí hrál, ale ty základní ano. Nedá se na té první mašince vložit "nintendová kazeta", jinak by to byl dobrý výrobek. Tu druhou mašinku neznám, ale nelákaly by mě ty baterie v ovladačích a "přenos vzduchem".. Ta první mašinka je bezproblémová, akorát potřebuješ prodlužovací kablík mezi televizí a tou konzolí, pokud nechceš sedět blízko televize.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]