Nejste přihlášen/a.
Mám koupený měnič napětí pro oběhové čerpadlo,Cyber Power UT 850EG za 1500.- Má vlastní baterii VRLA 12v/9Ah.Mám dotaz,zda má někdo s tímto zdrojem zkušenost?
Tak podle čeho mám zjistit že to je "trapéz" když je tam psané sínus? Topenář mě ho napojuje na zmíněné čerpadlo.
Z návodu
2. S jednotkou UPS vypnutou a odpojenou připojte počítač, monitor a jakékoli externě napájené zařízení pro ukládání dat (disk ZIP, disk Jazz, páskovou jednotku atd.. NEPŘIPOJUJTE k ní laserovou tiskárnu, kopírku, ohřívač prostoru, vysavač, skartovačku papíru nebo jiné velké elektrické zařízení. Spotřeba energie těchto zařízení způsobí přetížení a možné poškození jednotky.
O tvaru výstupního napětí ani Ň...
Pridam sa ku kolegom a zhrniem : kupili ste velmi zle, jednak to nema cisty sinus a 12V 9Ah je cisto teoreticky energia 108 Wh, po uvazeni roznych strat v menici, starnutia aku a pod to bude tak 50 Wh, na to vam obehove cerpadlo nepobezi ani hodinu. Toto je na uvazovany ucel nepouzitelny zdroj, informujte sa u firiem, ktore dodavaju kurenie na kluc, ake zalohovanie odporucaju. Obecne na rozbeh motora musi byt menic nasobne predimenzovany, to, co zvladne 100W odporovu zataz, zvladne motor tak max 20W ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.