Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si chytrou TV od LG, připojil k internetu a chtěl si pustit Netflix (přes tu aplikaci, která TV obsahu), ale pouze se mi točí kolečko s načítáním a nic. YT funguje bez problému, ale třeba aplikace Voyo je na tom stejně jako ta Netflix. Televizi mám připojenou k sítí přes Wi-Fi. Neví někdo, prosím, kde by mohl být problém? Mockrát děkuji, David.
zdravím ,
máte poslední verzi aplikaci pro netflix a voyo? náte aktualizovany software pro váši televizi
jaký máte internet a přes jaou technologii
Software je aktuální, televizi jsem koupil dnes. Co se týče verze aplikace, tak to nevím, jak zjistit. Počítám ale, pokud je televize nová, mělo by být vše aktuální ne? Internet mám vzduchem přes router a poté routerem přes Wi-Fi do TV.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.