Nejste přihlášen/a.
Dobrý a hezký večer všem. Zajjímalo by mne, zda lze zjistit identitu "skrytého čísla|". Přiznávám, nemám uplně čisté |svědomí ohledně daní, podnikání, dávek atd. (Vím, průser, měla jsem na to myslet dřív. Ale snažila jsem se přežít, jsem v v ID, peníze jsou veliký problém) V době, kdy zvonilo /soukromé číslo/ jsem byla nakupoavt.. Ale asi bych to stejně nezvedla. Skryté číslo je průšvih. Vždy se mi to pottvrdilo, Úplně mě to odrovnalo, každý den kdy jdu domů z práce musím mít sedmičku vodky, protože pohled na poštovní schránku je skutečný, reálný horor. Nepište mi prosím, že šlo o telešmejdy, nabízeče, průzkum. Ten samý den, jen o dvě minuty později měl skrytý hovor i kamarád. Jeho číslo znám jen já. Takže si ho vytáhli z mého telefonu, Má PČR možnost stáhnout si komuníiací třeba 5 let nazpátek? Navíc mi ten záznam zmeškaného hovoru zmizel ze seznamu. Kámošovi taky. Jsem sílená strachy, každý den vypiju v parku lahev vína, abych byla schopná dojít doů a podívat se do schránky..-Vím, že takhle to dlouhodobě praktivoat nejde, Je to už 14 dní, nikdo nevolá, nepíše. Ale vzlhledem k tomu, jak funguje pošta - můžu dostat předvolání třeba za měsíc. A to já nedám. Proto se ptám, lze, i za nějaký poplatek zjistit utajené číslo? Jo, karma je zdarmaa, mít čisté svědomí, nemusela jsem se denně hroutit a opíjet, to mi prosím nepište, uvědomuji si to. Chtěla bych jen radu, zda lze zjistit, kdo volal Děkuju.
Skryté číslo? To nemusí být žádná hrůza. Pravda, používá to tak policie, ale může při svém volání kdokoliv. Dá se na telefonu před voláním nastavit: skrýt číslo. Kdybys volala třeba ty mně, mohla by sis to tak nastavit, a já bych tvé číslo, ze kterého voláš, neviděl, ale měl bych heslo skryté číslo. Takže to může být nějaký vtipálek. Přijmi hovor a pokud to bude nějaká blbost, beze slova to stopni, nebo dotyčného pošli do někam. Ale pokud by se ti ozvala policie, tak si volajícího vyslechni, může jít o důležité sdělení a každý problém se dá řešit. Případné oddalování tě může jenom dostat do ještě větších problémů. A chlastání není lék, může tě dostat maximálně tak do blázince, a tak hloupá snad nejsi. Klidně mi napiš vnitřní poštou, pomoci se dá i jinak. Měj pěkné dny, tak to je lepší! BEZ VODKY !
Záleží na tom, v čem (ne)jedete. Státní složky si velmi jednoduše spočítají, zda se vyplatí po vás jít a nebo ne. Nevyplatí-li se to, nechají to tak. Pokud z toho něco pěkného kápne, došlápnou si na vás. Skryté číslo jako běžný občan nezjistíte, nebo to bude velmi, velmi drahé a obtížné. Státní složky si mohou stáhnout samozřejmě cokoliv - třeba i 20 let nazpět. Ale jak říkám, budou to dělat jen ve chvíli kdy bude jasné, že to má cenu. Pro maličkosti (většinou) nikdo nehne prstem.
Omlouvám se, psala jsem pod vlivem. Piju sedmičku vína, vodku jsem si koupila jen 2x, tu malou placku. A proč bych se měla nudit? Já vám tady nelžu, co bych z toho měla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.