Nejste přihlášen/a.
Zdravím radioexperty... Který nejlevnější přístroj s touto vlastností (vyžaduji, aby uměl nahrávat z DAB rádia na kazetu) byste poradili, který e-shop, prosím? Děkuji. Většina přístrojů JVC a jiných značek nabízí pouze funkci "přehrávání", což mě neuspokojuje...
0x
Stačí koupit jakékoli rádio, které má výstup na sluchátka. Ten se pak spojí s rádiovým vstupm magnetofonu. Nevýhodou je, že nelze během záznamu měnit hlasitost reproduktoru. To by se dalo vyřešit vyvedením signálu před regulátorem hlasitosti na další, přidaný konektor nebo stávající přepojit.
lidl.cz/...
0x
Zapojíte do výstupu na sluchátka z DABu a nahráváte...
Nevím,kolik stojí audiokazeta v roce 2023.
Nač takto složitě, chlapi, chci TIP na kazeťák, čistých nových kazet mám mraky ... chci si nahrávat z DAB Rádia Pohoda na kazety, to je celé... Který přesně přístroj byste doporučili?
Dnes umí DAB nahrávat na flešku stovky hodin...
Jiné zařízení jako 2in1 neseženete.
Výrobce DAB zařízení tam nebude cpát kazetovou mechaniku.
Přesto kazeták s možností nahrávání z CD, rádia, i DAB rádia existuje... stojí cca 3 tisíce, přesto tady dávám dotaz na něco levnějšího... Kazety, moje láska, nahrávám si na ně spousty pořadů z rozhlasu... nač cd, nač flash disky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.