Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z DAB rádia na kazetu

Od: fr odpovědí: 12 změna:

Zdravím radioexperty... Který nejlevnější přístroj s touto vlastností (vyžaduji, aby uměl nahrávat z DAB rádia na kazetu) byste poradili, který e-shop, prosím? Děkuji. Většina přístrojů JVC a jiných značek nabízí pouze funkci "přehrávání", což mě neuspokojuje...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
No jo. Když vymýšlíš ptákoviny, tak holt musíš akceptovat cenu. Jinak to nejde.
Jen tak na okraj, co tě vede k té kazetě? Nějaká nostalgie?

hodnocení

2x
Buďte rád, že jste našel zařízení, které vašim zvláštním požadavkům vyhovuje. 3 tisíce není žádná extrémní cena za splnění si snu nahrávání z DAB+ na kazety v jednom zařízení.

hodnocení

0x
Nevím o dab s kazeťákem a pochybuju, že by do toho někdo z výrobců šel...Max tak záznam na flešku...
fr
hodnocení

etechnofarm.cz/...

normálně to lze, jak zde píší, z DAB rádia nahrávat na kazetu, ale něco levnějšího

fr
hodnocení

Samozřejmě, vyrábí se, proč ne... za 2999,- Kč jsem v nabídce tento typ přístroje viděl... chci ale něco levnějšího...

hodnocení

0x

Stačí koupit jakékoli rádio, které má výstup na sluchátka. Ten se pak spojí s rádiovým vstupm magnetofonu. Nevýhodou je, že nelze během záznamu měnit hlasitost reproduktoru. To by se dalo vyřešit vyvedením signálu před regulátorem hlasitosti na další, přidaný konektor nebo stávající přepojit.
lidl.cz/...

jirib
hodnocení

0x
electronic-star.cz/...
Zapojíte do výstupu na sluchátka z DABu a nahráváte...
Nevím,kolik stojí audiokazeta v roce 2023.
fr
hodnocení

Nač takto složitě, chlapi, chci TIP na kazeťák, čistých nových kazet mám mraky ... chci si nahrávat z DAB Rádia Pohoda na kazety, to je celé... Který přesně přístroj byste doporučili?

jirib
Vy to chcete složitě...
Dnes umí DAB nahrávat na flešku stovky hodin...
Jiné zařízení jako 2in1 neseženete.
Výrobce DAB zařízení tam nebude cpát kazetovou mechaniku.
fr
hodnocení

Přesto kazeták s možností nahrávání z CD, rádia, i DAB rádia existuje... stojí cca 3 tisíce, přesto tady dávám dotaz na něco levnějšího... Kazety, moje láska, nahrávám si na ně spousty pořadů z rozhlasu... nač cd, nač flash disky...

jirib
A vy Trollíte...
Levnější to nebude.

Jestli jsou kazety vaše láska a nahráváte si na ně spousty pořadů z rozhlasu, tak už magnetofon máte. Pak stačí, když si k jakémukoli dalšímu zdroji signálu opatříte vhodný kabel. Není jasné, proč chcete kupovat další mechaniku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]