Dobrý den. Má prosím, někdo zkušenosti s repro Vivax sb210? Mám problém s nabíjením.Po 4 hodinách stále 20%. Kabel samozřejmě pou6iju originál a adaptér doporučený. Děkuji za odpověď.
Předem-pokud je výrobek v záruce, reklamuj. Výrobek neznám, ale pokud to "visí" na 20% tak to vypadá že je baterie KO nebo může být i vadná elektronika nabíjení a baterie se nenabije do 100%. Jedině vložit podobnou baterii a zkusit ji nabít. Z úplně vybité se o nabije jen na těch 20%?
atilla
Ona se nevybije úplně, prostě na 20% začne při přehrávání vřískat, že chce nabít. A pak už to zůstane na těch 20%.Je ještě v záruce, akorát že to musím dovézt na prodejnu- i když koupeno online.A možná se mi to ani nevyplatí- mám to do jejich prodejen daleko.Zkusím to ještě a pak to rozšlapu.
olinl
Jsou doručovací/svozové služby, balík vyzvednou a odvezou. Některé firmy mají kvůli reklamaci své kurýry, ty zboží vyzvednou a odvezou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.