Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Mám tiskárnu HP Laser Jet P1102. Po zadání Tisk, 3x cvakne a nepodává papír.Stalo se to poté,co jsem chtěl tisknout po obou stranách,ale nikdy jsem toto nedělal.Po nastavení pro jednostranný tisk,tiskárna nejede.Kde by mohl být problém,i když vím že odpověď není jednoduchá!
Pro oboustranný tisk se papír otáčí v duplexní jednotce.
Podívejte se do manuálu vaší tiskárny na dráhu papíru při běžném tisku a při duplexu.
Zkontrolujte, zde někde nezůstal kousek papíru nebo list zaseknutý.
Tak zjistil jsem následující.Mám zpětně nastavený jednostraní tisk.Ten podavač neposune papír až k těm kolečkám,které ho vtáhnou do válce.Hlásí to nedostatek papíru i když je zásobník na polovičku plný ale když horní papír vemu do ruky a trochu ho potlačím,tak to bez problému vytiskne a tak to vypadá,že jsem si tam způsobyl mechan.problém.Jinak dnes jsem si vyměnil pro jistotu nový toner.
Mám P1005, vzhledově stejnou tiskárnu. Základ u HP byl už odpradávna nekrmit zásobníky naplno. Servisák doporučoval max. 100 listů a to ještě u velké tiskárny. Ta P1005 velmi ráda dělá to, co popisujete. Stačí pečlivě domáčknout papíry na doraz dovnitř, nedávat jich mnoho (dávám max. 20) a je klid. Přece jen je to malá domácí tiskárna. Oboustranný tisk bez manuálního otáčení papíru neumí (to pro ty, co nevědí).
Tak zase to netiskne,vtáhne to papír 5cm a dost a přitom to 3x cvakne a bliká oranžová a zelená dioda. Může to dělat když se dostane dovnitř rozprášený toner?
Zkuste reset tiskárny a dejte info o stavu
Resetováním tiskárny odstraníte chybu tiskárny.
Při zapnuté tiskárně odpojte napájecí kabel od tiskárny.
Odpojte napájecí kabel od zdroje napájení.
Počkejte 60 sekund.
Znovu připojte napájecí kabel do zásuvky ve zdi a do tiskárny.
bo probíhá čištění
Indikátory stavu střídavě blikají
. Indikátory stavu blikají během inicializace nebo v době, kdy produkt zpracovává čisticí stránku. Nepožaduje se žádný zásah. Počkejte na dokončení inicializace. Po dokončení inicializace by produkt měl přejít do stavu Připraveno.
Strana 72
Tak restart nepomohl.Při zapnutí indikátory blikají současně,pokrátkém intervalu zůstane svítit zelená.Tolik k tomu.Jinak návod mě hodně pomohl a tak mám podezření že to dělá podávací váleček,který bude nutné umít.Pokud vrchní papír potlačím až za váleček,tak se stránka bez problému vytiskne! Dám vědět,po vyčištění válečku,jaký je výsladek.Zatím díky za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.