Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ne/+podmíněné přesměování - otazník ceny

Od: herd® odpovědí: 2 změna:
Pokud si nastavavím přesměrování hovoru jak je to s cenou?
Hraje roli, jestli je nepedomíněné / podmíněné
Vždy jsem měl dojem, že to je tak, že se platí vlastně dvojí cena (ten kdo mi volá platí + moje číslo volá na přesmérovávané číslo)
Ale četl jsem názor ve stylu "ale pozor na podmíněné přesměrování, aby cena nevyšla na dvojnásobek" - z toho mi vypláývá že u nepodmíněného to tak není
jak to je?
PS: kvůli geniálnímu sysému jsem musel v nadpisu zaměnit "otázka"

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Třeba T-Mobile
Způsoby přesměrování
Nepodmíněné: Všechny příchozí hovory budou automaticky přesměrovány.
Podmíněné: K přesměrování dojde, pouze pokud například nezvedáte telefon, máte právě obsazeno nebo jste mimo signál.
t-mobile.cz/...
Více zjistíte podle svého operátora...
Přesměrování mimo území ČR
Pokud jste v zahraničí a máte nastavené vlastní podmíněné přesměrování (například do hlasové schránky), bude vám účtován příchozí roamingový hovor i odchozí hovor do hlasové schránky.
doplněno 15.07.23 19:25: Vodafone
vybrat si můžete podmíněné nebo nepodmíněné přesměrování
za přesměrování hovoru do Hlasové schránky nic neplatíte
při přesměrování hovoru na jiné číslo platíte za přesměrovaný hovor podle ceníku vašeho tarifu, případně se uplatní volné jednotky (za přesměrovaný hovor platíte, jako byste sami volali na cílové číslo, kam je hovor přesměrován)
pokud jste si nastavili blokaci hovorů, přesměrování využít nemůžete

giga
hodnocení

0x

NEHRAJE to zadnou roli, proc by proboha melo?

Zajimavejsi je sledovat, jak u nekterych neomezenych tarifu operatori zakazuji konferencni hovory.

No vzhledem k tomu, ze 999 lidi ze 1000 lidi to neumelo pouzit je to asi trochu niche.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]