Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fast scan na satelitním přijímači

Od: levane® odpovědí: 5 změna:

Mám satelitní přijímač GS 7010HDI GO Sat ...Skylink. V návodě je uvedeno, že tento přijímač umí Fastscan Skylink. Já jsem však přešel na Freesat a bohužel automatické ladění nejde. Může mi někdo poradit, zda je možné nějak docílit, aby fungoval i na Freesat? Nebo budu muset koupit jiný satelitní přijímač?

Děkuji všem za jakoukoliv odpověď a radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Má to síťové vyhledávání. Tedy žádný problém.
hodnocení

On přijímač samozřejmě jde, ale nejde u Freesatu automatické ladění programů a to musím dělat ručně.

hh
hodnocení

0x

Fungovat bude - funguje ne?

ale řazení kanálů asi ne, to musíte ručo

hodnocení

Ano, přjímač funguje, ale mně v´íceméně jde o automatické přeladění, neboť Freesat dost často mění družice a tak se vše musí dělat ručně. U jejich přijímačů se tak děje automaticky. Tak jsem myslel, že by přijímač šel nastavit na parametry Freesatu místo Skylinku.

Tak to asi nepůjde, že?

hodnocení

0x

Keďže prijímač ma automatické ladenie alebo lepšie povedané na prelaďovanie na Skylink,tak prečo by to malo fungovať na iného operátora. Inak každý prijímač ma automatické vyhľadávanie všetkých staníc na danom satelite,len ich pozičné uloženie je rozhádzané a musí sa ručne zadať pozícia a pri preladení u operátora sa zmení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]