Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s naformátováním karty

Od: kiri* odpovědí: 2 změna:

Mám menší problém s naformátováním karty. Do Nokie 3110c byla zakoupena dvougigová paměťová karta a po vložení fungovala absolutně normálně. Avšak po prvním stažení z mobilu do počítače mi telefon oznamuje, že paměťová karta není naformátovaná. Nevím, jestli je to stažením nebo neopatrným používáním telefonu, protože když jsem otevřela spodní stranu, tak karta nebyla zcela připevněná (nejspíš způsobeno nějakým otřesem). Zkoušela jsem kartu formátovat podle uživatelské příručky, ale ani ta nepomohla, protože se nedostanu ani k otevření paměťové karty v telefonu, abych mohla zadat volby.

Jestli někdo víte, jak na to, tak moc dík za odpověď ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hrdlodus*
hodnocení

0x

Je to správný typ karty, který podporuje telefon? microSD

Po zakoupení karty je někdy doporučeno kartu ihned naformátovat. Pokud nebyla, tak proto se telefon ozval.

Zkuste naformátovat kartu v počítači. Pozor na správný formát formátování. Měl by to být FAT32.

Vyzkoušejte kartu, jestli funguje v počítači nebo jiném zařízení. Pokud ne, dejte ji reklamovat.

kiri*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Typ by měl být správný, teda alespoň je to na ní napsané. Zkoušela jsem jí dát do počítače a nijak mi nereagovala. Nevím, nevím, ještě s ní zajdu do prodejny, jestli by to náhodou nezvládly nějaké techničtější ruce a pak ji nejspíš reklamuji.

Ještě jednou moc dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]