Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční spotify Premium v offline

Od: kamila12345 odpovědí: 4 změna:

Můžete mi poradit? Právě jsem si stáhla Spotify Premium Idividual ( na měsíc je to zdarma poté cca 6), chci si přehrávat hudbu, když jsem offline. Vůbec mi to nefunguje. Mail o zaplacení mi přišel s tím, že je zdarma do 10.8.2023.

Když vypnu data i wifi tak si nepřehraju vůbec nic.

Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Každej si to dělá podle sebe.
Pro mě je nejlepší mít muziku kterou chci poslouchat staženou u sebe a vyřízeno.
Ale z logiky věci vyplívá, že pokud chceš něco přehrávat když jsi offline, musí ta muzika být u tebe někde uložená. Jinak ji ten přehrávač nemá odkud brát.

hodnocení

0x
No a máte skladby stažené? Automaticky se stahují jen "Oblíbené skladby" (označené srdíčkem), zbytek skladeb/playlistů si musíte stáhnout sama.
Pokud si nic nestáhnete, logicky to nemůžete bez připojení přehrávat.
Nefunkční spotify Premium v offline

hodnocení

0x
Já to řeším tak že tu hudbu stáhnu . a pak ji mohu podlouchat i offline

hodnocení

0x
Offline skladby se nemyslí, že když jste mimo síť můžete poslouchat cokoliv. Musíte to mít stažené aby jste to mohla poslouchat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]