Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
zvažuji nad koupí chytrých hodinek, ale vůbec nevím, které vybrat. Cenově se mně líbí Amazfit GTS 2 mini, které budou mít asi už vychytaný firmware. K zahození ale nejsou i Amazfit GTS 4 mini, ale stojí o něco více a příliš mnoho toho nenabídnou.
Nemá tady někdo Amazfit GTS 2 mini? Jste spokojen?
Pozor na to, že mini verze jsou spíše pro děti a ženy, Z návodu GTS4 mini:
"Min. & Max. rozměry zápěstí: 135-190 mm"
Já mám 21 cm a musel jsem je mít nekomfortně na poslední dírce. Můžete samozřejmě shánět delší řemínek.
Funkčně jsou ok (i když občas kecá tep), s provedením je trošku problém to vystouplé sklo, snadno jej poškrábete, nebo dokonce rozbijete. Zde jsou ve výhodě hodinky s přesahujícím pouzdrem.
Právě sem měřil řemínek, délka 24 cm
Mám je přes rok a na displeji ani škrábaneček, a to je mám na ruce pořád.
Změřil jsem si ruku a mám cca 19cm. To by mohlo být OK, zřejmě Trochu mně i zaráží ceny na internetu. CZC, alza a další mají ceny za 4 mini cca 2450 Kč. Ale ostatní jako istage, xm, mironet jdou s cenou pod 2000 Kč, tedy i o 400-500 Kč méně. Že by šedivky?
Ano, mám GTS 2 mini a spokojen.
Poslední aktualizace firmware tento rok (unor nebo březen) už nepamatuji
Tak ofic. ciferníku je dost, ale já používám app.GTS2, tam jsou nové cif. každý den.
Moje vydrží na jedno nabití cca 20 dní, takže v pohodě.
Co sem se díval, tak ty GTS 4 mini mají mít výdrž cca..45 dní.
Tak záleži leží na vás,
Dražši, cca 45 dní
Levnější cca 20 dní
Jinak celkem vše stejné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.