Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stolní telefon pro Microsoft Teams

Od: kejikl® odpovědí: 9 změna:

Neměl by někdo tip na jednoduchý stolní telefon pro Microsoft Teams?
Idea je taková, že by uměl jen zvonit, přijmout hovor, zavěsit. Vytáčení čísel klidně na PC v Teamsech.
Ve firmě přecházíme z klasických telefonů na USB sluchátka s mikrofonem tak hledám jak z toho za málo peněz jednoduše ven. Co jsem našel tak jsou to plnohodnotné telefony za několik tisíc.
Já hledám vlastně funkční obdobu sluchátek, jen ve stolní verzi.

doplněno 13.07.23 09:03:

Abych to dovysvětlil.
V práci dělám částečně u PC a částečně se pohybuju po menší dílně.
Pokud mi teď někdo zavolá (máme ještě klasický stolní telefon) tak o tom vím hovor přijmu pouhým zvednutím sluchátka.
Od příštího měsíce budu mít jen kabelová USB sluchátka, tzn. pokud mi někdo zavolá a já nebudu u PC tak hovor nepřijmu.
Pokud mi zavolá a já budu u PC tak musím nasadit sluchátka a pak hovor přijmout. Kabel i sluchátka mi mezi tím budou akorát všude překážet.

Proto jsem hledal laciné řešení kdy to bude opět hlasitě zvonit a já jen zvednu sluchátko jako u normálních lidí. ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

obávám se, že pro MSTeamsy bude třeba operační systém - takže něco jako mobil či tablet budete potřebovat. Taky to často omezují typem systému - takže asi těžko něco "starého".

Vůbec bych neřešil telefony "za několik tisíc"- jsou vy výprodejích nové do 2000,-Kč - to je pořád moc? Za kolik by asi byl ten "klasický telefon"?

doplněno 12.07.23 11:03:

voip-telefony.heureka.cz/...

doplněno 12.07.23 12:26:

NJN, někdo prostě odmítá pracovat za peníze :D ...

Nic proti, já u toho PC s napíchnutými sluchátky sedět prostě musím.

Pokud PC používáte - máte zapnutý a jde vám jen o to běhat po domě, zkuste BT sluchátka. Mělo by to fungovat podle vašeho přání - budete mít puštěný PC- to je nutnost. Tam prostě někdo zavolá - pokud nebudete mít blbě nastaveno uspání počítače... - vy příjmete přes tlačítko na BT sluchátku, pokecáte, ukončíte hovor...

hodnocení

Ony sluchátka, které jsme dostali OS nepotřebují. Zapojí se do USB a jede to. Principielně by tak zvuk nešel do sluchátek, ale do sluchátka nebo reproduktoru (pro vyzvánění). V principu to musí fungovat, jen to asi nikdo nevyrábí...

Celé bych si to jako zaměstannec financoval ze svého (odmítám celý den sedět u počítače a čekat zda někdo zavolá), tzn. proto za to nechci dát tisíce.

jirib
Proč u počítače...?
Můžeš mít v kapse mobil na datech nebo wifi a v uchu sluchátko nebo bluethoth repro na stole...
Ty vaše sluchátka strkáte do USB počítače s operačním systémem?

jirib
hodnocení

0x
Do počítače,pokuď už nemá Bluetooth 5.0 ,tak přidáte USB "vysílač"(dosah 100m.Sluchátko schované v jednom uchu vám v ničem nevadí...hovory tlačítkem přijmete i zavěsíte...
Proč melete stále stejnou písničku?
hodnocení

Nic nemelu, jen odmítám sluchátka.
Nedělám v call centru.
V těchto hicech fakt nechcete mít 8 hodin v kuse zapařený uši.
Na ORL už jsem si zažil svý.
Doma máte taky mobil položený na stole a nechodíte se sluchátkama.
jirib
To opravdu nemá smysl...
Když budete s mobilem na wifi,tak můžete hovory přijímat v dosahu wifi...stačí jen aplikace v telefonu...
hodnocení

Ahá, ona byla odpověď "nainstalujte si Teamsy na mobil a jeďte přes něj.
Já jsem z Vašich odpovědí pochopil, že doporučujete BT sluchátka.
S tím mobilem to snad půjde, data mám neomezená.
Díky za pomoc.

Stačilo by asi pouhé "děkuji"... Nikdo tu netušil, že neznáte teamsy v mobilu, když s aplikací i počítači pracujete.

hodnocení

Děkoval jsem o příspěvek výše.
Poděkuji tedy znovu.
Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]