Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spíše pro ženy jak vybrat kulmofén?

Od: safra odpovědí: 4 změna:

Otázka opravdu spíše pro ženy. Já jako chlap navíc s pleškou nevím jak tohle vybrat. Mám neteř bude mít 11 roků a jeden z dárků co by chtěla k narozeninám je kulmofén no a já absolutně netuším podle čeho vybírat. Na alze je jich dost, ale už jen kategorie statický-rotační. No opravdu nevím. Mohla by mi některá žena prosím poradit jak vybrat? Koupě na Alze samozřejmě není podmínkou.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ono záleží, jak dlouhé má vlasy. Pokud pouze max po ramena, vybrala bych tento:

Rowenta Brush Act/...

na delší a dlouhé vlasy vhodný není *palec*

hodnocení

3x
Dobrý den, tak nejdříve je třeba ujasnit,jak dlouhé má vlasy. Zda po ramena nebo delší. Já na to koukám tak, že jedenáctiletá slečna ho nebude používat každý den,nebo že ji práce s kulmofénem jednoduše brzy omrzí. Já jsem zvyklá namotávat vlasy ručně, ale časem jsem přešla na rotační. Je to pohodlnější. Dále se řeší i pohodlnost - kulmofény mívají macatější rukojeť, tak aby držení pro ni nebylo nepohodlné. Koukejte také, aby měl nastavitelné teoloty, proudění vzduchu je fajn nastavení, pro mladou slečnu úplně, nebude ji tak moc poškozovat vlasy. Jo a také skvělou funkcí je ionizace, vlasy pak nelétají. Za sebe si ale nemyslím,že je nutné hledat drahé varianty. V jedenácti letech bych fakt volila nějaký "lepší základ".
Ten od @sepi je na kratší vlasy fakt fajn.

sasa*
hodnocení

1x

To si asi budeš muset vyhledat a porovnat sám! To je jako se zde ptrát, jestli si mám koupit šroubek M3 mosazný, nebo kadmiovaný. Ty nevíš dle čeho vybírat ,a my to vědět máme? Snad si mladá slečna dovede vybrat sama, když ho chce!

Dále nevíme tvé fin. možnosti- co třeba tento? datart.cz/... - je fakt dobrý, ohne sranda. Jo a doprava zadara!

hodnocení

0x

Co třeba tenhle? Levný, barevný, pro 11letou dívku se mi zdá vhodný (a dostává *****).

notino.cz/...

*tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]