Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG připojení Jacku 3,5mm

Od: semil odpovědí: 5 změna:
Dobrý den ,mám starší avšak velmi kvalitní Hifi soustavu s výstupem jack 3,5mm .
Ale v televizi mám pouze optiku nebo HDMI arc.
Můžete mi doporučit nějaký převodník nebo redukci aby mi to fungovalo? Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
...Hifi soustavu s výstupem jack 3,5mm ...co chcete propojit? Zvuk z TV na HiFi? Pak hledejte na HiFi zvukový VSTUP... Ne výstup... Dejte typ HiFi, společně najdeme vstup, aby šlo připojit zvuk z TV...

hodnocení

1x

Již 6 let užívám D/A převodník (z optiky na analog) Fiio D03K Taishan zde odkaz.

semil
hodnocení

U LG televize?

Ano. Přece uvádíte, že máte rozhraní optiku nebo HDMI. Na výrobci nezáleží, jde o standardní rozhraní.

Vždyť na MALL.cz uvádí: "dva analogové výstupy (2× cinch, 1× stereo jack 3,5 mm"

Jak píše nonek, memáte to pomotané? Co vlastně chcete? Asi pustit zvuk TV přes věž do beden, ne? Tedy vás nezajímá výstup věže, ale vstup. Ten je opravdu realizován 3,5 jackem? Není to spíš sluchátkový výstup? Slušnější věž bude mít vzadu vstup přes cinche, nebo úplně stará přes pětikolík. A ano, k tomu propojení potřebujete ten převodník zmíněný výše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]