Dobrý den ,mám starší avšak velmi kvalitní Hifi soustavu s výstupem jack 3,5mm . Ale v televizi mám pouze optiku nebo HDMI arc. Můžete mi doporučit nějaký převodník nebo redukci aby mi to fungovalo? Dekuji
...Hifi soustavu s výstupem jack 3,5mm ...co chcete propojit? Zvuk z TV na HiFi? Pak hledejte na HiFi zvukový VSTUP... Ne výstup... Dejte typ HiFi, společně najdeme vstup, aby šlo připojit zvuk z TV...
Jak píše nonek, memáte to pomotané? Co vlastně chcete? Asi pustit zvuk TV přes věž do beden, ne? Tedy vás nezajímá výstup věže, ale vstup. Ten je opravdu realizován 3,5 jackem? Není to spíš sluchátkový výstup? Slušnější věž bude mít vzadu vstup přes cinche, nebo úplně stará přes pětikolík. A ano, k tomu propojení potřebujete ten převodník zmíněný výše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.