Vybírám telefon pro děti. Cena max 3500, spíš do 3 tisíc. Vůbec nevím po čem jít, já nakupuji telefón v jiné cenovce. Rozumné mi přijde něco s 4 GB RAM. Motorola, Xiaomi nebo POCO.
UleFone Armor X5 nebo x6 verze Pro. Odolný je podmínkou... Nicméně nezapomeňte na dětské nastavení telefonu? Bez omezeni budete za pár dní řešit velké potíže...
Já nechci nějak popírat dnešní dobu, ale na co děti telefon potřebují? Dojíždění do školy, a telefon aby si popř zavolali domu kdyby jim autobus ujel? Nebo jenom na hraní her? Nebo protože to je In a má ho každý ve třídě? Pokud jen hry tak zvolte tablet, bohate stačí, při nejhorším existují i tablety do kterých jde dát SIM a volat. Myslím že děti v této věkové skupině zvládnou žít ještě bez telefonu proč budovat závislost v tak brzkém věku. Jinak já běžné kupuju telefony do 5k a naprostá spokojenost, vrhla jsem se do značky Xiaomi, kdysi to byl honor a Huawei (telefony mi vydrželi 3-5 let )
neznama
Dobrý den, a vám si děti nikdy nestěžovaly, že mají zastaralý mobil nebo že ho nemají vůbec?
ananas
Zastaralý? Není potřeba mít každý rok nový. I takový extrémy jsem nejen ve škole zažila kdy s každou novou verzi iPhonu ji hned museli mít.. v 7 letech na telefon je opravdu brzy Pokud by měl být jen tak, to už opravdu ten tablet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.