Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
může mi někdo poradit. Mám Toshiba 32LA3B63DG a občas se stane, že se prostě vypne. Časovač je vypnutý ale i přesto se vypne. Netušíte kde je chyba? Mám to jít reklamovat? děkuji za odpovědi
může mi někdo poradit. Mám Toshiba 32LA3B63DG a občas se stane, že se prostě vypne. Časovač je vypnutý ale i přesto se vypne. Netušíte kde je chyba? Mám to jít reklamovat? děkuji za odpovědi
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
doplněno 06.07.23 21:04: Ještě mě napadá, nemáte automatické aktualizace a následné vypnutí? Podívejte, zkontrolujte...
olinl
2x
Důvod by mohl být i ten, že se člověk nechtěně dotkne nějakého tlačítka na dálkovém ovladači nebo si na něj "sedne", ale to by si asi poznala.. V návaznosti na to: stane se to vypnutí ve tvé přítomnosti nebo když u telky nikdo není? Jestli nemáš domácí mazlíčky a ti jsou zvědaví..
ewelin
To jsem si říkala taky,jenže u ovladače nikdo nebyl.Dneska se to stalo zase,a myslím si že to může být i neaktivitou,dlouho nikdo nepřepnul tv,tak si ta tv myslí že nikdo nekouká a prostě se vypne.
111®
0x
No také může byt nekde povoleny vodič privoxu do zaduvky. Tv se vypne a na jinem spottebici to nrmudi byt patrné. Muzr zo vypnout i zapnuti vykonnrjsijo spotřebiče na atekne vezvni zaduvek. Takze id jističe prjit vse. Lokalizace je možná zapnutim na okruh pod jonym jisticem zasuvek.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]