Zdravím všechny, může mi někdo poradit. Mám Toshiba 32LA3B63DG a občas se stane, že se prostě vypne. Časovač je vypnutý ale i přesto se vypne. Netušíte kde je chyba? Mám to jít reklamovat? děkuji za odpovědi
Zkuste restart, na dvacet minut vytáhnout šňůru napájení 230V ze zásuvky... někdy pomůže. Když ne, aktualizujte firmware... Je to ještě v záruce? Pokud nepomohou rady výše, reklamujte, pokud tu možnost máte... doplněno 06.07.23 21:04: Ještě mě napadá, nemáte automatické aktualizace a následné vypnutí? Podívejte, zkontrolujte...
ewelin
Děkuji za odpověď,zkusím restart a vypnout ze zásuvky. V záruce to ještě je,ale doufám že nebudu muset reklamovat a pomůžou rady.
Důvod by mohl být i ten, že se člověk nechtěně dotkne nějakého tlačítka na dálkovém ovladači nebo si na něj "sedne", ale to by si asi poznala.. V návaznosti na to: stane se to vypnutí ve tvé přítomnosti nebo když u telky nikdo není? Jestli nemáš domácí mazlíčky a ti jsou zvědaví..
ewelin
To jsem si říkala taky,jenže u ovladače nikdo nebyl.Dneska se to stalo zase,a myslím si že to může být i neaktivitou,dlouho nikdo nepřepnul tv,tak si ta tv myslí že nikdo nekouká a prostě se vypne.
olinl
U starší telky LG mám v Nastavení v Obecné v Časovače možnosti: Zapnutí v určitý čas, Vypnutí v určitý čas, všeobecné Vypnutí od 10 minut po 240 minut a Automatické vypnutí TV, pokud se na televizoru např. nepřepne program(1 až 4 hodiny+vypnutí této funkce).
No také může byt nekde povoleny vodič privoxu do zaduvky. Tv se vypne a na jinem spottebici to nrmudi byt patrné. Muzr zo vypnout i zapnuti vykonnrjsijo spotřebiče na atekne vezvni zaduvek. Takze id jističe prjit vse. Lokalizace je možná zapnutim na okruh pod jonym jisticem zasuvek.
Nám se zase Samsung po vypnutí někdy za pár minut sám zapne. Takovéhle závady je těžké reklamovat, protože je nedokážete předvést. My jsme se s tím prostě naučili žít .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.