Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Zakoupil jsem strojek na vlasy asi 3 minuty vyzkoušel a už jsem vedel že je to špatně a muj 12 let starý stříhá 100x líp a přesněji(jak vše staré a poctivé)..Strojek chci vrátit ve 14 dnech a eshop mi odpovedel že z hygienických důvodů jak byl použit nelze...Trochu to chápu že to je problém.Ale přece si strojek nekoupím, doma nepodívám na zabalenou krabici a nepošlu zpět.
Neví někdo přesně ! opravdu jak to je? Než se pustím do nějakého dohadování? I bych akceptoval ponížení vrácené částky ale ne že nelze.
díky
No, zřejmě nic bohužel neuhádáte...zde vasestiznosti.cz/... je vyjádření dTestu ohledně vrácení holícího strojku, což je vlastně podobné.
@andy123 jojo díky.Je mi jasné že to je problém a nemá cenu se kvuli dvou tisícovkám měsíce a roky handrkovat.V životě jsem přišel o víc šlo jen o princip a postoj eshopu.I bych akceptoval ponížení částky
no nic díky
Měli by u toho mít že to je hygiena a nelze vracet. Pokud to neni přímo u zboží tak bys měl uspět.
Nebo reklamovat že blbě stříhá, můžeš nadhodit že se udělá posudek a někdo ho bude muset zaplatit, taky pokud s tebou chtějí vyběhnout tak od nich přestaneš nakupovat jestli jim to za to stojí..
U holiče taky strojek nevyhazujou po každým použití, takže "hygiena" to být nutně nemusí - informuj se u ČOI jak to přesně je..
Jojo s tou závadou jsem měl začít hned a zkusit třeba by to vyšlo.Ted už je pozdě už se dohadujeme trochu ostře tak nemužu ted začít ze závadou.S tím holičem máš pravdu tam denně ostříha hafo hlav a nikomu to nevadí no paradoxy
Volal jsem jen tak pro info Datart ty by to normálně vzali maximálně trochu ponížili.Tohle je zaběhlej shop bez problémů jen je malinkej holt nemá takový možnosti a finační rozpětí.
no nic dík házím to za hlavu život jede dál nemám čas řešit měsice strojek.Tu dvojku vydělám jak nic a příště už si dám bacha.Jen ten princip mě vadí.
dík
Obchod ma pravdu, hygienicke dovody. Na vratenie do 14 dni v tomo pripade narok nie, ak bol vyrobok pouzity. Co vratit mozete je napriklad spodne damske pradlo, ak je zjavne originalne zabalene a teda nenosene. Po rozbaleni uz nie.
Přesně. Tady jde taky o philipsy.Špekuloval jsem a chtěl něco ještě lepšího a jak jsem dopadnul.Vyčištěný a zpět zabalený do pytlíku je to jak z továrny.On je problém že mezi stříhacím ostřím (zoubky) a tělem stroje byl takový žlutý origo papír ten se musí odstranit aby se mohlo stříhat.Takže při jakékoliv výmluvě je vidět že ten papír tam schází.Ted je otázka zda ten co by to kontroloval vubec věděl že tam nějaký papírek měl být...
No příště budeme moudřejší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.