Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se nastavit mobil tak, že mi funguje budík, ale je vypnuto vyzvánění/SMS?

Od: milanp® odpovědí: 6 změna:

Jde mi hlavně o noční dobu, kdy chci mít zapnutý telefon kvůli budíku a zároveň nechci, aby mě vzbudil příchozí hovor.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Režim nerušit. Ten nechá zvonit jen budík.
A při vypnutém telefonu se kvůli nastavenému (systémovému) budíku zavčas zapne, aby vás vzbudil, takže ho klidně můžete i večer vypnout kompletně.
No a nakonec režim letadlo, kdy je telefon zapnutý, ale není připojený do sítě, takže se vám nikdo nedovolá ani nedopíše.

hodnocení

2x

Na Samsungu staci 2 x kliknut ikonu reproduktora na liste / hlavnom paneli a robi to presne to, co chcete.

hodnocení

2x

Na mém Huawei stačí stáhnout hlasitost vyzvánění na minimum a budík zůstává na standardní hlasitosti.

bery*
hodnocení

2x
Na postarším Ulefone to mám nastaveno tak, že od večera do rána je aktivní vyzvánění a další zvuky jen u kontaktů v seznamu (a samozřejmě budík) + pokud by se někdo neznámý snažil dovolat opakovaně. Vše ostatní je jen potichu bez zvukovyho upozornění (v telefonu mám i služební simku, kam volají zákazníci a občas nemají pojem o čase, takže je to nutnost, pokud nechci nic denně ručně vypínat a zapínat).

hodnocení

1x
Jde to všude. Co to třeba nejdřív zkusit než se ptát? To je jako se zeptat, zda si mužů rozepnout kalhoty nebo musím čůrat do nich…jednoduchým pokus - omyl a za 5 minut bys to věděl.
hodnocení

Mettaxo, zeptat se je pro mne jednodušší, než to všude možně hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]