Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze provozovat gopro 8 ve slané vodě?

Od: kataa odpovědí: 4 změna:
Dobré odpoledne,
Zakoupila jsem si svou první akční kamerku gopro 8. Mám k ní i pestré příslušenství ale chybí mi plastový kryt do vody. Gopro je sice vodě odolné do 10 metrů ale není to jen ve sladké vodě?
Plánuji se s gopro potápět v moři tak se obávám aby mi sůl nepoškodila těsnění a mikrofon.
Nebo se není čeho bát když kamerku vždy po použití opláchnu sladkou vodou?
Děkuji za odpověď:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Do slané vody může,pak omýt sladkou.

kataa
hodnocení

Bude stačit to dát pod sprchu (samozřejmě ne tlak kvůli mikrofonu) nebo hodit na chvíli do sladkého lavoru?

hodnocení

0x
Oficiálně to asi půjde, ale osobně bych to dal do obalu...

hodnocení

0x

Mám starou pětku... normálně jsem ji používal bez obalu v moři i v bazénu.

Pak mi bylo řečeno, že kdybych ji náhodou reklamoval a výrobce v ní najde zbytky soli, jako důkaz použití v moři, tak reklamaci neuzná, protože v návodu má jasně řečeno, že kamera je sice voděodolná, ale do moře se má používat obal k tomu určený.

Neřeknu Vám jak velká je možnost selhání odolnosti, nebo jestli je to od výrobce snaha tlačit zákazníky k nákupu origo příslušenství, které není z nejlevnějších.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]