Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám benzinovou centrálu s udávaným maximálním výkonem 2000 W. Centrála má i zásuvku na 380 V. Jde mi o to, jestli těch 2000 W to dá jen na těch 380 V, nebo i na 220 V? Zkoušel jsem k ní připojit rychlovarnou konvici 2000 W a zjistil jsem že výkon postupně klesá až na cca 700 W a napětí na 140 V. Je to nějaká polská značka, takže žádná kvalita to asi nebude.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Každopádně to má nejakou divnou regulaci, při přetížení bych čekal vypnutí nadproudové ochrany, a ne postupný pokles výkonu a napětí.
Zvláštní je už to, že to má 3f zásuvku při výkonu jen 2 kW, s takto slabou centrálou s 3f výstupem jsem se snad ještě nesetkal.
111®
0x
Z toho vidíte ze to tak neni. Zkuste nižší zátěž a kdyz centrala udrzi 230V mate jasno jaky vykon zvladne.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]