Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod pro digitální radiobudík značky Roadstar CLR - 2618/N

Od: michaelstejdir odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, hledám po internetu návod pro digitální radiobudík pro značku Roadstar CLR - 2618/N. Ale nemohu to vůbec najít v Českém jazyce. Mohli by jste prosím Vás mi někdo poradit kdo vlastní tento radiobudík značky Roadstar CLR - 2618/N a poslal by mi prosím Vás někdo v Češtině návod? Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Alespoň pro 2615 v češtině...

doplněno 10.02.24 21:34:

Anglický originál, překlad do češtiny...příloha

Návod CLR - 2618_N.docx 17.8 kB

Originál...snad to je v pořádku

michael
hodnocení

0x
Dobrý den, má někdo doteď doma tento rádiobudík značky Roadstar CLR - 2618/N aby byl návod v Českém jazyce? Nechci vůbec návod pro značku radiobudíku roadstar 2615. Teď jsem četl ten návod pro rádiobudík značky roadstar 2615 ale ten návod není úplně stejný jako pro rádiobudík značky Roadstar CLR - 2618/N.

michael
hodnocení

0x

Já mám tento rádiobudík značky Roadstar CLR - 2618/N. Ale ten návod který mi posíláte přeložený v Češtině je pro jiný rádiobudík značky Roadstar CLR-2618 ale bez toho písmene N. Ale já chci prosím Vás od někoho poslat přímo návod aby byl přímo pro značku Roadstar CLR - 2618/N.

Návod pro digitální radiobudík značky Roadstar CLR - 2618/N

hodnocení

0x

Poslední rada... originál Roadstar CLR-2618/N; překlad CLR-2618/N v příloze

Roadstar CLR 2618_N (2).pdf 442.81 kB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]