Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize přes WiFi?

Od: ajoj odpovědí: 13 změna:
Ahoj potřebuju poradit. Chtěla bych si koupit televizi, abych se tam mohla dívat na filmy, třeba na Netflixu, YouTube, HBO.. chytré TV tohle všechno mají, ale já se jinak vůbec nedívám na normální programy, nezajímá mě to absolutně.. jenže když si prý koupím normální televizi, tak prý musím platit programy i když se na ně nedívám.. já jsem si televizi nikdy sama nepořizovala tak jsem to nevěděla.. ale tohle se mi zdá fakt kravina, tak když se na to nedívám? Nebo nějaké poplatky za televizi, když si jí nenaladím, zjistí, že nějakou mám? Nerozumím tomu, byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil. Neexistuje nějaká televize jenom přes WiFi? Ani to nemusí být televize, já chci prostě jen velký display, kde bych si mohla pouštět co chci.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

8x

Platit musíš ze zákona. Bohužel! Kravina to je, ale kde by brali na odměny?

hodnocení

5x

A ten zákon, o kterém mluví @sasa, bude ještě brzy upravený v tom smyslu, že radio- a televizní poplatky musí platit každý, kdo je připojen na elektrickou síť. A to bez výjimky, tedy žádné čestné prohlášené nebo ověřené "nevlastnictví" rádia nebo TV.

jirib
hodnocení

0x
Stačí vám velký monitor,projektor...
Pak už můžete po vaší síťi koukat na cokoliv z notebooku,telefonu nebo jen z chytré krabičky připojené k internetu.
TV poplatky se platí za přijímač schopný přijímat tv vysílání...
Kolik je vám let?Dokončila jste základní školu?

@jirib: "TV poplatky se platí za přijímač schopný přijímat tv vysílání..." To není pravda ani dnes, protože se platí i za přístroj neschopný přijímat TV vysílání. Navíc viz můj odkaz na chystanou novelu zákona, která nám všem bohužel vytře zrak.

A ty urážlivé dodatky si pro příště odpusťte, tady se to nenosí!

jirib
Tvůj návrh novely je tazatelce k ničemu.
Dnes může stále napsat čestné prohlášení a neplatit.
A platí se za tv přijímač s tunerem.

A za TV přijímač s tunerem BEZ DVBT-2 taky? Nastuduj si příslušný zákon a neztrapňuj se tady. Zabývám se touhle problematikou více než 30 let, takže budu rád, když mě poučíš o nějakých starých novinkách *haha*

galen
@satam To už platí dávno...

hodnocení

0x
I pokud máš jen pc, smartphon s internetem - platit budeš taky...

kenav
hodnocení

0x

Pokud koupíš přístroj a nepřihlásil tak to nikdo nekontroluje,odhlásit už problém je.Pokud máš i malý penzion tak tam už může přijít kontrola od Radiokomunikaci

ajoj
hodnocení

A když si koupím monitor? Taky za něj budu muset platit? Někde jsem zase četla, že ano.. to je fakt strašná blbost. Na tom monitoru je YouTube, Netflix atd. Je k tomu ovladač. Ale je tam připojení i na HDMI, takže to asi zase budou brát tak, že se tam dá připojit televize? Nevíte někde o monitoru, projektoru, kde to HDMI není? Jinak pardon, jestli mluvím kraviny, v televizi nevyznám, nikdy jsem jí nevlastnila, celý život mám jen notebook a telefon.
kenav

Už se neboj že budeš něco platit kdo by to asi kontroloval.Platiš za pripojeni internetu,hlavně to nesmíš někomu nabizet

hodnocení

0x

Přestěhujte se na Slovensko a budete mít klid a už se nemusíte "trápit"...Tam se od zítřka žádné poplatky už neplatí.

parabola.cz/...

petrm

Řekl bych, že ten slovenský zákon je špatně chápán. Ten zákon neříká, že nebude platit nikdo, ale naopak, budou platit všichni, jen nebudou platit speciální platbou, ale daněmi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]