Přidávat text natvrdo do fotky je hloupost. Bude tam napevno už navždy hyzdit fotku samotnou. Například Fotky od Googlu umí přidat k fotce popisek, který se k ní uloží, ale do vzhledu fotky nijak nezasahuje.
vibe2*
Fotky od Googlu umí přidat k fotce popisek, který se k ní uloží, ale do vzhledu fotky nijak nezasahuje. Ale k zobrazení popisku musíte mít zase Google fotky.
Na druhé straně není problém v editoru obrázků (třeba IrfanView) přidat textový popisek a zase jej v případě potřeby odříznout.
Na to zase potřebuješ mít irfanview, abys to vůbec udělal. Za mě cokoliv cpát přímo do fotky je úplná blbost, včetně vodoznaku foťáku mobilu a datového razítka. Vše jde udělat i jinak a lépe, bez zásahu do obsahu.
Dobrý den, v OS Android otevřete Galerii, ve Fotografie klepnete na fotku a dole na druhý symbol zleva a tam dole si posunete doleva na Text. Zapište text, umístěte v obrázku a nahoře nezapomeňte Uložit. Zdravím! doplněno 08.07.23 09:27: jenda - je možné, že jste to ještě nenašel? Mělo by to takto fungovat. doplněno 09.07.23 13:36: jenda - aha, měl jsem dojem, že by to nemělo být složité, resp. mně to takto funguje bez problémů.
jenda*
děkuji za návod. Zatím mi to tak nefunguje, nemám povolené oprávnění v Nastavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.