Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Služby Google Play bohužel přestala pracovat

Od: sabina odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám tablet VIVA H1001LTE 5GB když chci stáhnout nějakou aplikaci nebo chci jít na YouTube, tak mi to píše: "Aplikace Služby Google Play bohužel přestala pracovat." A zobrazuje se mi to každou chvíli nejspíš to je nějaký vir či co mohli byste prosím poradit. Předem děkuji za radu.
Aplikace Služby Google Play bohužel přestala pracovat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Odinstalovat aplikaci, dát jí vlastně do továrního nastavení. Aktualizovat.
sabina
hodnocení

Už jsem ho dávala do továrního nastavení asi dvakrát, ale pořád stejné ani tam nemám žádné aplikace které by zabíraly místo a na tomto tabletu není normální Obchod Play ale nějaký prohlížeč přes které lze stahovat aplikace, ale seká se a pořád se tam zobrazuje to co na fotce.

olinl
hodnocení

0x

Zkus nejdříve RESTART tabletu, pokud nic tak dej AKTUALIZACE Operač. Systému(Androidu). Pokud ani to nepomůže, podívej se, jestli je aktivní "SLUŽBA GOOGLE PLAY" (v Nastavení>Aplikace>Spravovat aplikace>nahoře vyber Vše>najdi aplikaci "Služby Google Play"(u popisu by měla být ikonka jednoho barevného dílku puzzlí, pokud najdeš, opět ťukni) >objeví se ti Informace o aplikaci. Pokud není tato aplikace aktivní, tak by mělo jít ťuknout na tlačítko SPUSTIT a tím tuto aplikaci zaktivovat. Jinak používám na tomhle starém Oper. Systému webový prohlížeč Private Browser ten jediný zatím funguje..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]