Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava video rekordéru Thomson VTH 6050G

Od: vojtik odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, přestal nám z ničeho nic fungovat videorekordér Thomson VTH 6050G.
Proměřil jsem přívodní kabel a vstupní skleněnou pojistku na vstupu DPS, to je vpořádku.
Co bych prosím ještě mohl zkusit?
Nemůžu najít dálkový ovladač, ale zapnout by snad měl jít pouze tlačítkem ON/Standby a vůbec nereaguje.
Vkládám fotku vstupní desky od přívodu, přívod vpravo dole.
Děkuju za pomoc

Oprava video rekordéru Thomson VTH 6050G
Oprava video rekordéru Thomson VTH 6050G #2
Oprava video rekordéru Thomson VTH 6050G #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Ten kondenzátor vlevo na foto s hnědou slzou nahoře bude vyteklý.
vojtik
hodnocení

@tomkk Na tom kondenzátoru bylo něco jako zaschlý lak, odškrábnul jsem to, myslíte, že ho mám zkusit vyměnit? Třeba za podobný co najdu, na stejné napětí?
A co ten bílý kondenzátor vpravo dole 100n, ten asi preventivně neměnit?
Děkuju
Musí to být LoESR kondenzátor, ne nějaký, který doma najdete. Ideálně přesně ta kapacita i napětí, které jsou na něm napsány.
vojtik
hodnocení

Aha, koupím stejný kondenzátor a napíšu jak to dopadlo.

vojtik
hodnocení

Dobrý den,
kondenzátor jsem vyměnil a rozjelo se to
Teď jen mám problém se zajížděním a vyjíždění kazety, neotevřou se plastové dvířka při vyjíždění kazety.
Nejsem se jistý jak patří plíšek z fotky, který jsem měl sundaný a nepozbačil si ho.
Oprava video rekordéru Thomson VTH 6050G #4
Oprava video rekordéru Thomson VTH 6050G #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]