Ahoj, potřebuji pomoc s jednim problemem. Dnes jsem si stahl avast antivirus do meho iphonu a napsalo mi to ze muj iphone ma nejspise 2 viry A hned sem spadldo paniky. Tak sem si to nasel a zjistil sem ze mit zavirovany iphone je velmi mala sance ale avast antivirus mi neustale rika ze mam 2 problemy(viry) takze bych se chtel zeptat pokud nekdo vi jak odstranit vir a taky jak to vubec zjistit ze mam v iphone vir tak napiste dekuji
Na 99% tam virus mít nebudeš.ale ten AntiVir tě nějak musí donutit aby sis koupil předraženou premium verzi.tak to bere přes strach.A nedělá to jen tenhle.prostě jen bait na lidi.a navíc jak už někdo říkal..o viru tam není ani slovo.. pouze o problému
Nemusí to bejt virus - může to být upozornění, že máš třeba zastaralou virovou databázi, že wifi, na který jsi připojenej, není otestovaná apod. Rozklikni si to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.