Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojenie krokového motoru s jakymi sučiastkami

Od: palopalo1234* odpovědí: 7 změna:

Ahoj prosím o radu.

Chcel by som použiť nejaký krokový motor na zdvih frezky (frezka na drevo). Videl som pekné video čínskeho kutila (odkaz na video

youtu.be/... ) a chcel by som to zrealizovať podobne ako on... Určite chcem použiť na ovladanie kolébkový vypinač on-off-on nejaký krokovy motor (poraďte prosím jaky?) k tomu zdroj asi 12V a zbytok sučiastok ktore mám k tomu aby to fungovalo kupiť tak to prosím poraďte. Jak to všetko zapojiť prosím o polopatisticke rady :napríklad vodič napojiš tam a tam atd.

Zapojenie krokového motoru s jakymi sučiastkami
Zapojenie krokového motoru s jakymi sučiastkami #2
Zapojenie krokového motoru s jakymi sučiastkami #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Potrebujete driver, ktory prudovo a napatovo zvladne poziadavky motora, potom napajaci zdroj.

Zvysok obvodu je zdroj 5V napatia pre oscilator, ktory pusta impulzy "urob krok" do drivera a ten dvojity prepinac len riadi smer. Ziadne specialne tazko dostupne suciastky tam nie su a a schema je jednoducha.

palopalo1234*
hodnocení

Díky za nasmerovanie.

hodnocení

2x

A co použít připravený kit?

Stepper Motor Dri/...

111®
hodnocení

0x
Podle dotazu se do toho nepoustej. Ani nevíš jaký výkon ten motor má mít.
palopalo1234*
hodnocení

on použil motor: obr.

Zapojenie krokového motoru s jakymi sučiastkami #4

palopalo1234*
hodnocení

Niektoré sučiastky co on použil už nie su v pedaji neviem jakymi ich nahradiť...

palopalo1234*

vyzera zaujimavo ... je to bez motora . Note: This product does not include the motor, only the controller

Zapojenie krokového motoru s jakymi sučiastkami #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak zapojit vypínač

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]