Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
když si třeba na YouTube přehrávám na mobilu videa, tak jsem si všiml, že mi mikrofon telefonu chrčí, není to moc slyšet, jenom spíš když k mikrofonu dám ucho. Divné ale je, že to chrčí i když mám při videu zvuk telefonu vyplý, takže to nějak souvisí s přehráváním videí obecně. Když totiž pak video vypnu, tak po asi dvou sekundách mikrofon přestane ihned chrčet.
Nenapadá vás, čím to může být?
Moc bych se nedivil! Mobilní telefon je určen k t e l e f o n o v á n í. Na přehrávání videí jsou jiné mašinky!
saso, právě jste vyplodil nesmysl roku, ale nezoufejte, je teprve červen.
Pro tazatele. Opravdu "chrčí" mikrofon? Mikrofon totiž nemá vydávat žádné zvuky, k tomu je reproduktor.
Mobily mívají dva reproduktory-jeden klasický nahoře "v předním" displeji a druhý na hlasitý příposlech a pro přehrávání médií dole společně s mikrofonem. Nepíšeš typ telefonu a nespletl sis mikrofon s reproduktorem?
pikaso-chrčet ten repráček může i přebuzením-prostě nestíhá, je výrobcem špatně výkonově zvolen
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.