Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová sluchátka (špunty) a poslech TV

Od: stama® odpovědí: 3 změna:

Mám TV LG 49SK8500 s připojením na internet a zajímalo by mě, zda je možné k TV připojit bezdrátová sluchátka (špunty), které se používají pro chytré telefony. Dík za rady!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano,jde. ta vaše TV má bluetooth

Taky mám LG a sluchátka fungují

hosman*
hodnocení

0x

Ono je jedno jestli to jsou špunty nebo náhlavní pokud má TV bluetooth, tak to půjde. Nedávno jsem to řešil u dědy. Má TV od Samsungu a pároval jsme mu tam sluchátka od Lamaxu. Jinak nevim jak u LG, ale pokud bys chtěl, aby zvuk hrál ve sluchátkách, tak i z repro TV, tak u Samsungu se to nastavaje v přístupnosti.

hodnocení

0x

Pozor, u bezdrátových BT sluchátek je potřeba, aby oba přístroje, jak TV, tak sluchátka podporovaly kodek AptX Low Latency. Jinak se může stát, že zvuk za obrazem bude opožděn, na což se pak opravdu nedá koukat, když je zpoždění i "jen" 200 ms (pětina vteřiny). Hraniční zpoždění je 40 ms, což je 1/25 vteřiny, což je tedy i frekvence snímků, které člověk vnímá jako plynulý obraz. Cokoli nad 40 ms je už ve zpoždění zvuku vidět.

To je jedna možnost. Druhá je ta, že u "obyčejných" sluchátek nastavíte synchronizaci zvuku u televize, která touto funkcí musí ovšem disponovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]