Nejste přihlášen/a.
mame Samsung UE40J6 282 , někdy nejdou všechny programy a ani funkce červeného tlačítka. Ale přitom když zapnu druhou TV též Samsung tak tam jdou i ty stanice které na té první nejdou, tak to není slabým signélem. Nekdy stačí odpojit TV od el. sítě a pomůže to, mám zkusit aktualizovat nastavení ...
Ale přitom když zapnu druhou TV též Samsung tak tam jdou i ty stanice které na té první nejdou
A typ té druhé, Samsung xxxxxxx? A jde ve stejné zásuvce signálu, z antény nebo co tam máte...jak ta první?
jsem v činžáku, máme společnou anténu rozvody nové, mám rozbočovací kovovou krabici i když prohodím šňůry k televizím je to stejné.Ta na které to jde je TV s monitorem 24" ale typ mě to neukazuje tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.