Nejste přihlášen/a.
Měřil jste někdo výkon těchhle nabíječek?
píšou tam asi úplný nesmysly jako 100 W, 150 W to se mi moc nezdá na takhle levněučkey maličký nabíječky
Já spíš potřebuju omezit, aby ta nabíječka nebrala víc než 40 W ... prostě mám limit 12V 20A na zdroji.
Sice si myslím, že to nevezmou ani náhodou, ale zase bych nerad aby brala třeba jenom 15 W, takže nevím jak sehnat nabíječku, která si veme mezi 20 až 40 W.. (10 max 20A z 12V větve, pojistku mezi PWM regl a nabíječku dávat nebudu). Na druhou stranu nevím jak simulovaně zkušebně zatížit USB C Pover deliwery 3.0 na maximum...
Proč to řeším, protože nevím co do toho kdo bude zapojovat (zapojit do toho třeba notebook na USB C vo já vím), je - bude to na solárním systému chaty kde je limit na PWM reglu 20 A a i kabely pro 20A/13V.
tak doufám, že jste si někdo už tenhle crap koupil, a změřil to
Jo máte pravdu, blbě jsem to asi spočítal, nicméně na odkaze se teď zobrazuje něco jiného...
myslel jsem třeba tohle m.aliexpress.com/... 250 Watt !
Ale otázka trvá, jestli jste měřily a který konkrétní model bych si měl koupit, zejména aby byl bezpečný, a nezačal hořet...
Protože i v autě s tím mám docela problém, roztaví se per co., který je že slabý ho drátku, myslím to per co. co tlačí spodní kontakt na plus, jak se roztaví no tak se prostě zbortí plast a...
Většina těch nabíječek inzeruje 100W, ale má to třeba rozdělené do 3 USB portů, občas jeden zvládne 70W a zbylé dva jen 15W.
Každopádně, ta nabíječka si reguluje napětí a proud podle toho, co je na tom připojený, jakej protokol nabíjení to podporuje a taky jaký napětí do toho jede.
Takže, těch 100W možná, ale při ideálních podmínkách, tzn. 24V na vstupu, 24V na výstupu. S USB-C PD nevím jak to přesně funguje, ale muselo by to být schopno přijmout těch 24V do laptopu, aby se to na 100W vůbec dostalo.
Tyhle nabíječky z plastu to dělají s oblibou. Je lepší si koupit pořádnou - značku z hlavy nevím, musel bych se podívat do auta, kupoval jsem celkovovou, s dvěma USB a od té doby je klid, ano, při plném zatížení odběrem je vlažná, ale díky kovovému pouzdru se nepřehřeje a nevykápne. Přitom to nestálo zase tolik - myslím že okolo 300,-Kč a nabíjím z toho vše - telefony, powerbanky, montážní svítílny a pod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.