Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos přes bluet

Od: sasa* odpovědí: 6 změna:

Prosím o info základ nemám, proto tento dotaz: přenos přes BT je možný i ve stereu?(2 kanálový) Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Samozřejmě. Příkladem jsou bluetooth sluchátka, ta jsou samozřejmě stereo. I hodně bluetooth reproduktorů hraje stereo.

hodnocení

4x

To rozhraní se jmenuje bluetooth. A ano, přenáší i stereo.

cs.wikipedia.org/...

mnd®
hodnocení

1x

I kdybys ten druhý repráček našel,tak to ještě neznamená,že to bude automaticky hrát stereo.

sasa*
hodnocení

Ano děkuji, dávám bod. Dostal jsem kdysi malinký 3W repráček a marně jsem u něj hledal druhý, pro stereovjem.

Nenašel jsem...

Možná protože tam žádný druhý není? Když chcete stereo, kupte si stereo.
sasa*
hodnocení

Díky všem za info a pro mikihans: pro mě už to nemá cenu. Jsem rád, že vůbec něco slyším , jedno ucho -43%, druhé -48%

a hlavně frekvenčně končím s -20dB někde kol 2,5-3kHz! A pak je ještě větší sešup. Nízké tóny ještě jakž takž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]