Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Najde se kompletní český manuál pro čelovku olight perun 2

Od: tibet* odpovědí: 5 změna:

dobrý den,

rád bych sechtěl zeptat, zdali by se někdo nechtěl podělit o kompletně český manuál k čelovce

olight perun 2 , který je vždy přiložen v novém balení. ( buď v pdf, nebo alespoň oskenovaný )

( částečné překlady jsou k nalezení na netu, ale potřeboval bych i tu čestinu u těch ilustračních obrázků )

je to pro kamaráda, který to ze srdce uvítal.

předem všem děkuji za laskavost !

Najde se kompletní český manuál pro čelovku olight perun 2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Možná mě to připadá divný, ale tohle přeci není žádný atomový reaktor.
Rozsvítím, zhasnu a vyřízeno.
Pokud to je vytuněný, tak to má několik stupňů jasu, nějaký zaostření na dálku a na široko, případně blikání.
Co víc v tom hledat?
Nějaký spojení s telefonem, WiFi, bezdrátový nabíjení, či co jiného?
Všechno navíc nad běžný svícení je pouze na vztek.

aaa
hodnocení

0x

cs.manuals.plus/...

Je tam i slovensky...stačí?

tibet*
hodnocení

díky za odkaz!

jedná se však bohužel za častečně přeložený automatický překlad do čj, kterému chybí čeština na obrázcích.

hledám kompletní překlad originální do čj, ale stejně díky za snahu a přeji hezký den!

hodnocení

0x
Tak nevím...zadal jsem olight perun 2 na google a vyskočilo na mě všechno, co potřebuji, viz odkaz. Nebo toho potřebuješ ještě víc? Na co tedy gůgl existuje, nebo o něm snad nevíš? svitilny.eu/...

tibet*
hodnocení

manuál pro čelovku OLIGHT PERUN 2

olight_perun_2.pdf 2.17 MB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]