Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytré hodinky porucha

Od: dohnivak odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám dotaz, na chytrých hodinkách začal přeskakovat čas, normálně šly a najednou se posunuly o 7 minut napřed, srovnala jsem je přes mobil, ale za dna dny se stalo totéž a takto se to stává stále, musím odečítat čas, chci se zeptat, jestli se to dá opravit, a to nevím kde, a nebo už je po hodinkách, je to dárek a nebyly zrovna levné,asi 1500 kč,dík,d.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nebyly zrovna levné, 1500Kč..

No takže byly skoro ty nejlevnější.

Ale to není podstatné. Podobné věci se nevyplatí opravovat, oprava by stála (pokud by se s tím vůbec někdo chtěl zabývat) více než nové hodinky.

dohnivak
hodnocení

dík za radu, nevěděla jsem, jestli se také opravují,d

hodnocení

1x

Dotaz "srovnala jsem je přes mobil", máte u mobilu zapnuté bluetooth,?

Hodinky si čas synchronizuji přes mobil.

dohnivak
hodnocení

ano srovnala jsem je dle mobilu, ale za 2 dny jdou zase o 7 minut napřed a tak je to stále dokola,d

Máte to bluetoot zapnuté trvalé?

dohnivak
hodnocení

ano, je to zapnuté trvale, ale stále se předcházejí,d

kolemjdouci
hodnocení

1x
Za 1500 Kč byly právě naopak hodně levné... Pořádné chytré hodinky začínají tak na 3000.
dohnivak
hodnocení

děkuji za radu, zařídím se dle toho,d

hodnocení

0x

No spíš bylo naznačeno, že náramek/hodinky nebyly cca za 300,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]