Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Awse 7100 - nefunkcni displej

Od: kinimod odpovědí: 7 změna:
Zdravim,
U pracky awse 7100 nefunguje displej. Absolutne to nereaguje na dotyky plus tam sviti pouze nula. Jinak zakladni programy funguji po otaceni koleckem, akorat nemuzu nastavit teplotu, otacky nic. Nemuze to byt jen nejaky maly zkrat, pripadne jak se k tomu displeji dostanu zevnitr? Diky za rady, s timto jsem se jeste nesetkal.

Awse 7100 - nefunkcni displej

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

No a já jsem se nikdy nesetkal s nějakým malým zkratem. Zkrat= krátké spojení, -buď tam je ,a nebo ne!

Na dálku ti asi nikdo neřekne bez měření...

hodnocení

0x

Mě připadá, že pračka dokončila praní. Čas 0 minut a asi jí nefunguje zámek dvířek, aby resetovala a mohla opět začít prát a znovu umožnila volit programy pro nové praní.

Někdy u myček je možnost CANCEL (storno) zmáčknutím kombinace kláves a pak to opět funguje.

olinl
hodnocení

0x

Zkus na minutku vytáhnout elektrickou šňůru ze zásuvky a po minutě opět zkusit pračku zapnout. Pokud se nic nezmění, zkus odpojení na hodinku+jak radí gumídek, zavřít a otevřít párkrát dvířka, aby se případně rozhýbal "spínač" dvířek.

Mě pomohlo i pěstí bouchnout do zámku. Naráz přeblikl displej na END a bylo jasné, co tomu je.

kinimod
hodnocení

Bohuzel nic z toho nepomohlo, kdyz se tim koleckem otoci po nejake dobe, tak displej ma tendenci naskocit, jsou tam carky asi na 2 vteriny a pak tam skoci 0 a nic...

udělej video, kde bude vidět, jak točíš nebo mačkáš a displej nereaguje a u toho zkus i dvířka zavírat a otevírat.

metodejondrs*
hodnocení

0x

Není to chybový kód ta nula?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]